(VIDEO) DVADESET GODINA POZNATOG SINGLA: ‘Nove’ izvedbe pjesme Con Te Partirò s albuma Andree Bocellia

Poslušajte ‘nove’ izvedbe pjesme ‘Con Te Partirò’, autor Andrea Bocelli na ovaj način je obilježio dvadesetu godišnjicu izlaska poznatog singlea i albuma koji ga je proslavio na višoj svijetskoj razini.

Istaknimo kako je poznati pjevač izdao ‘remastered edition’ poznatog albuma ‘Romanza’ s novim izvedbama pjesme Con Te Partirò (Time To Say Goodbye). Pjesmu su izveli Andrea Bocelli i Sarah Brightman godine 1996. tokom najave boksačkog meča. Nakon tog pjesma je postala najbrže prodavaniji single svih vremena, prodana je u više od 12 milijuna primjeraka.

Talijanski operni pjevač (tenor), tekstopisac i producent Andrea Bocelli rođen je 22. rujna 1958. godine u malenom mjestu nedaleko od Pise. Od rođenja je imao problema s očima, u dobi od dvanaest godina posve je izgubio vid. Upisao pravni fakultet u Pisi, kao student često nastupa.

Međunarodnu karijeru je započeo 1992. godine kada se javio na audiciju, Luciano Pavarotti je bio očaran njegovim talentom. Andrea Bocelli nedavno je izdao album ‘Cinema’.

Dosad je prodao preko 70 milijuna glazbenih izdanja…

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj