ČEDOMIR JOVANOVIĆ POHVALIO VUČIĆA U SKUPŠTINI: Svaka čast, uradili ste dobar posao!

– Svaka čast, uradili ste dobar posao – poručio je predsjednik LDP-a Čedomir Jovanović premijeru Srbije Aleksandru Vučiću u raspravi o budžetu za 2017. godinu i – dobio aplauz poslanika vladajuće većine.

Nakon ove izjave Jovanovića mnogi su se zapitali i da li ova izjava znači da je prešao na suprotnu, vladajuću stranu. Jovanović je za Blica kazao:

– Mi smo opozicija SNS-u, a ne građanima zbog kojih je ovaj budžet pisan i zbog čijih interesa mi moramo pokazati krajnju ozbiljnost. Nismo mogli da prešutimo dobre strane budžeta, koje su rezultat žrtve miliona ljudi koji su u vrijeme krize stegli kaiš – kaže Jovanović.

Kako kaže, “kao što Đoković Mareju poslije poraza pruži ruku i kaže: ‘Svaka čast’, tako i mi nemamo problem da kažemo da je budžet iskorak i problem manje za društvo koje se davi u moru drugih problema.

– Zato smo mi opozicija Vučiću, ali i dijelu opozicije koja je vođena sebičnom logikom: što gore, to bolje – ističe Jovanović, uz opasku da je LDP interesovalo ko će u narednoj godini sprovoditi taj budžet i šta je politička platforma Vlade.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj