PERNAR POZVAO ŽENU KOJA GA JE NAPALA NA RUČAK U SABOR: “Ništa joj ne zamjeram, platit ću joj i kaznu”

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar pozvao je Nediljku Ivanović, ženu koja ga je nedavno napala pred pučkom kuhinjom, na ručak u Sabor. Uz to, Pernar se ponudio i da joj plati pun iznos kazne.

“Priča mi sad policajac u 5. PP (Bauerova) da je Nediljka Ivanović, žena koja me napala pred pučkom kuhinjom rekla u iskazu da smo u naguravanju zajedno pali na pod i da sam ju udario pritom.

Njen iskaz je neistinit, svi svjedoci događaja znaju da nismo pali na pod i da nikakvih udaraca od stane mene spram nje nije bilo.

Čudi me zašto žena ima potrebu lagati, policajac Željko Mihaljević mi je rekao da protiv nje ide prijava po službenoj dužnosti za remećenje javnog reda i mira i da na to ne mogu utjecati. Imaju snimke i od strane mene i od strane nadzornih kamera i da je žena priznala prekršaj (da je vikala i fizički me napala).

Pozivam sud da ju novčano ne kazni, ja ću joj platiti puni iznos kazne ako bude osuđena i pozivam ju na ručak u Sabor. Ništa joj ne zamjeram, neka mi se slobodno javi”, napisao je Pernar na Facebooku.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj