VIDEO: Moby i The Void Pacific Choir objavili video spot ‘Break. Doubt’

Moby i The Void Pacific Choir su objavili video spot ‘Break. Doubt’. Riječ je o novom singleu s albuma ‘These Systems Are Failing’ na kojem je surađivao s The Void Pacific Choirom.

Poznati glazbenik u kolovozu je video spotom upozorio na protuzakonito ponašanje prema životinjama te je pozvao svoje obožavatelje na festivalski koncert…Ovaj velikan elektronske glazbe krajem prošle godine izdao je pjesmeAlmost Loved’ i ‘The Light Is Clear In My Eyes’ koje je isto odradio u suradnji s The Void Pacific Choirom… Moby je američki je DJ, pjevač, skladatelj, glazbenik i fotograf iz New Yorka.

Pravim imenom Richard Melville Hall rođen je u rujnu 1965. godine, kao mladić svirao je klavijature, gitaru, bas gitaru, bubnjeve… Prvi veći ugovor što se tiče elektronske glazbe potpisuje 1989. godine. Tijekom devedestih godina prošlog stoljeća gradi uspješnu karijeru na svjetskoj rave sceni, remiksira pjesme, bavi se skladanjem i DJ-ingom, odlazi na turneje.

Godine 1992. se na turneji pridružuje The Prodigyju, Richieju Hawtinu i Johnu Acquavivi… Nakon osam top singlova 1999. godine izdaje album Play prodan u više od devet milijuna primjeraka diljem svijeta.

Izdaje albume 18, Hotel i Last Night koji su zajedno prodani u šest milijuna primjeraka te su stekli zlatne i platinaste naklade u više od trideset država. Moby danas redovito nastupa po klubovima u New Yorku te se i dalje bavi glazbom.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj