SOROS OTVORENO NAPAO TRUMPA: Amerikanci odabrali prevaranta i budućeg diktatora koji je najveća prijetnja ‘svjetskom poretku’

Elitistički milijarder George Soros je javno napao Donalda Trumpa jer navodno poništava njegove napore k poboljšavanju svjetskog poretka.

Na internet blogu Soros je optužio budućeg predsjednika da će “postati diktator” i na taj način ugroziti njegove globalističke planove za novi poredak svijeta, izvještava Paul Joseph Watson za Infowars”

U članku za Project Syndicate, Soros je započeo napomenom da je živio i pod nacistima i pod sovjetskom vladavinom u Mađarskoj prije nego što je naveo da su “razne forme skrivenih udruženja – od fašističkih diktatorstava do mafijaških država u usponu.”

Ova tvrdnja je osporena činjenicama koje pokazuju da “postotak svjetske populacije koja živi pod demokratskim uređenjem se povećavao u kontinuitetu.”

Soros je izjavio da su glasajući za Trampa “Amerikanci odabrali prevaranta i budućeg diktatora kao svog predsjednika,” i da poraz Hillary Clinton znači da Amerika “više neće biti u mogućnosti da zaštiti i promovira demokraciju u ostatku svijeta” (iako je takva politika bila veoma uspješna u Iraku, Libiji, Afganistanu i Siriji!?).

Soros također osuđuje Trampov novoizabrani kabinet jer sadrži samo “nesposobne ekstremiste” i “generale u mirovini”.

 

Objašnjavajući njegovu podršku ka Europskoj uniji zbog njenog uspješnog pristupa ka “društvenom inženjerstvu” Soros napominje da EU postaje “sve disfunkcionalnija” i da se njena dezintegracija ubrzava “počevši s Brexitom, preko izbora Trumpa, sve do odbijanja njenih konstitucionalnih reformi od strane talijanskih glasača. “

Putin se osjetio ugroženim zbog Ukrajine pa je pomogao Trumpu!

Soros se također požalio na navodni nelegalni utjecaj ruskog predsjednika Vladimira Putina tijekom predsjedničkih izbora.

“Prvobitno je pokušao kontrolirati društvene mreže. Zatim je brilijantnim potezom eksploatirao biznis model tvrtki društvenih mreža šireći dezinformacije i objavljujući lažne vijesti, dizorijentirajući glasače i narušavajući demokraciju. Na taj način je pomogao Trumpu prilikom izbora, ” – piše Soros.

Soros kaže da se Putin osjetio ugroženim od strane “obojene revolucije u Ukrajini, Gruziji i drugim državama” ali je zaboravio napomenuti svoj utjecaj na formiranje takve revolucije protiv Trumpa.

Ironija kod izuzetno imućnog elitista koji je unovčio i utjecao na bezbrojnih vlada. je njegovo inzistiranje da se isključivo zalaže za “demokraciju” i volju naroda.

Cjelokupan tonalitet tog članka je očito protkan brigom da populistički pokret koji se širi Amerikom predstavlja izravnu prijetnju za novi plutokratski svjetski poredak koji je Soros gradio cijelog svog života.

On zaključuje svoj članak upozorenjem da je “EU na rubu raspada” uslijed stagnacije gospodarskog rasta i gubitka kontrole nad izbjegličkom krizom u Europi (kojoj je Soros opet pomogao da se razvije kako bi dobio političku moć).

 

(Global CIR/Agencije)

Objavljeno u:

Komentiraj