IVAN PERNAR OBJASNIO: Ispisao sam se iz Katoličke crkve, to je organizacija u službi 1% elite!

Ivan Pernar je na svojoj Facebook stranici jučer navečer objavio da nije katolik i da se ispisao iz Katoličke crkve. Objasnio je da “se ne slaže s vjerskim naukom njenim, niti političkim porukama” te pritom nabrojao nekoliko primjera što zamjera Crkva: ” zabranu ženidbe za svećenstvo, čistilište, u ispravnost klanjanja pred kipovima, nepogrešivost pape, da svećenici mogu opraštati grijehe”. 

Saborski zastupnik Živog Zida Pernar objasnio je prethodno i zašto je jučer bio na misi Srpske pravoslavne crkve za Badnjak, dok nije bio na katoličkoj misi povodom Božića ili Badnjaka:  “Razloga je više, ali dva su osnovna, na sam događaj pozvan sam od strane njihovog svećenstva.

Poziv od katoličkog nikada nisam dobio pa se sukladno tome nisam niti osjetio pozvanim (na njihovu proslavu Badnjaka i Božića). Drugi je u tome što je katoličko svećenstvo u službi HDZ-a, tj. potpuno instrumentalizirano, a HDZ osim što je uništio našu zemlju, želi i mene osobno – montiranim postupcima, zlouporabom državnih institucija i putem državne televizije.

Srpska pravoslavna crkva nema za cilj dovođenje HDZ-a na vlast niti se miješa u našu politiku i bavi se vjerskim pitanjima. Za katoličku crkvu se to ne može reći.”

Pernarov potez očito je izazvao negativne, pa i šovinističke reakcije nekih od njegovih pratitelja, jer je naknadno napisao objavu u kojoj se zajedljivo osvrnuo na one koji ga nazivaju “četnikom, Srbinom i komunistom” zbog toga što nije katolik ni član HDZ-a.

Dok je ovakve Crkve HDZ će dobivati izbore!

‘Katolička crkva je produžena ruka HDZ-a i sve dok će imati utjecaj nad velikim dijelom našeg naroda HDZ će dobivati izbore. Uzročno – posljedično gledano, kako će zločinačka organizacija nastaviti dobivati izbore, tako će Hrvatski narod nastaviti napuštati našu zemlju, odnosno iseljavati se iz nje.

Nas koji ćemo ovdje ostati čeka bitka za goli opstanak i preživljavanje u sve surovijim uvjetima. Naime, budući da HDZ služi stranim silama i interesima zaduživati će i rasprodavati našu zemlju do zadnjeg kamena, a sve u ime velikog hrvatstva i domoljublja.

Tada će se ispuniti san onih koji su nas htjeli maknuti s ovih prostora’, napisao je Pernar na svojoj stranici.

Njihov ‘bog’ je novac!

‘Dio ljudi me pitao zašto sam napao Katoličku crkvu, jer kao, moji birači me vole jer sam protiv banaka, EU, NATO-a i Novog svjetskog poretka. Teško mi je to objasniti u jednoj rečenici ali ću se izraziti ovako, katolička crkva kao organizacija u službi je globalne elite, zato se Vatikan zalagao za ulazak Hrvatske u EU, zato se Papa zalaže za Novi svjetski poredak.

Oni su dio 1% elite, zato su i u doba Franje Tahija bili uz robovlasnike, a ne seljake. Zato su sada uz HDZ, a ne uz osiromašeni narod. Uvijek su na strani tlačitelja, nikada potlačenih jer je njihov Bog novac. Oni su dio one ekipe na vrhu piramide moći koja vlada masama na njihovu štetu.’, zaključio je Pernar.

 

(Global CIR)

Komentarion this Post

  1. Dragi Ivane! šteta sto ste se ispisali iz Katoličke Crkve .Ponijeli ste se kao student koji se nem moze nositi s izazovima fakulteta.Jer, nedoumice koje imate u vezi vjere,mogli ste riješiti proučavanjem Novoga zavjeta.Tamo bi ste dobili sve odgovore,pa i onaj kako svećenici mogu opraštati grijehe,tko im je dao tu vlast. sreća je međutim,da se ne možete odreci svoga krštenja,a da ćete, po tom krstenju,zbog Kriza u kojem ste kršteni,jednoga dana,kad zivot dođe kraju biti spašeni,Mozda nećete izbjeći čistilište,ali i oni koji u njega privremeno odu,spašeni su.Zelim vam puno uspjeha u vašem radu,i da ne precujete glas svoje savjesti.I uzmite vremena,proučite Novi zavjet.Ni jednu riječ tamo nije rekao nitko iz Crkve niti HDZa,nego Isus osobno.

    Reply
  2. Tipa ono kad Isus priča sam sa Ocem, u Masleničkom vrtu, (naglasak na sam, a sve je opisano, čak i dijalog) ? Blago vama koji sve slijepo vjerujete vama će bit pravo

    Reply
  3. Ivane dobro da si uvidio da nauk katoličke crkve nije Bibliski s toda je tvoja odluka posve logična. A što se tiče politike pa vidljivo je da je katolička crkva polotička organizacija a sa Isusom nema nikakve veze. I meni se iz istih razloga zgadila katolička crkva, a istinsku Božiju riječ sam čuo u Pentekostalnoj crkvi u kojoj sam i dan danas aktivan..

    Reply

Komentiraj