PLENKOVIĆ O PRIORITETIMA: Ključna zadaća moje Vlade je da ‘Živi zid’ dobije manje glasova i mandata!

Danas su se premijer Hrvatske Andrej Plenković i zastupnik Bunjac sukobili na sjednici u Saboru.  Bunjac je, govoreći u ime kluba zastupnika Živog zida, Plenkovića nazvao “briselskim projektom”. Rekao mu je, između ostalog, kako bi njegova politika slijepog slijeđenja Evropske unije mogla prouzročiti i Treći svjetski rat te je predvidio kako će Plenković podržati TTIP i CEFT-u čemu se po njemu treba protiviti svaki razuman čovjek.

Premijer mu nije ostao dužan, pa je, braneći se od Bunjčevih optužbi, obrušio na zastupnika Živog zida. Izjavio je kako stranke poput njegove ruše referendume u Francuskoj, Nizozemskoj, Grčkoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.  Poručio mu je: “E, ovdje nećete. I drugi put ćete dobiti manje glasova i manje mandata, ja vam to jamčim. To će biti jedna od ključnih zadaća moje vlade.”

Pernar izbačen sa sjednice Sabora

Potpredsjednik Sabora Željko Reiner izbacio je Ivana Pernara iz Sabora nakon što je počeo da govori o lažnoj demokratiji. Kako prenosi portal “Index.hr“, Pernar je počeo govoriti i o referendumu o ulasku u EU, na šta ga je Reiner upozorio da opet ne govori o toj temi.

Na to se Pernar naljutio, a potpredsjednik Sabora ga je opomenuo da ne govori o referendumu koji se dogodio prije nekoliko godina. Pernar je upitao Reinera zašto uzima njegovo vrijeme, a Reiner ga je dva puta opomenuo, a potom i oduzeo riječ. Kako se Pernar nastavio svađati, Reiner ga je zamolio da napusti dvoranu. “Sve za vas, gospodine“, rekao je Pernar i izašao iz sale.

Reiner me izbacuje iz Sabora nakon optužbi da je referendum o ulasku u EU bio nepošten.

Publié par Ivan Pernar sur mercredi 18 janvier 2017

 

(Global CIR)

 

Komentiraj