(VIDEO) IVANKA TRUMP PORUČILA : ‘Znam da je zemlja jako podijeljena, ali molim vas dajte mom ocu priliku’

Ivanka, kći Donalda Trumpa, pozvala je osporavatelje svojeg oca da mu “pruže priliku”, priznajući da mu ponekad savjetuje da prestane tvitati.

Upitana u emisiji tv postaje ABC emitiranoj nekoliko sati prije inauguracije njezina oca u Washingtonu, omiljena kći Donalda Trumpa priznala je da je “zemlja jako podijeljena”.

No, “čitav život vidim da je moj otac nevjerojatni ujedinitelj. Stoga bih svakom osporavatelju rekla ‘dajte mu vremena, dajte da preuzme dužnost, dajte mu da dokaže da ste u krivu’”, zamolila je ona obećavajući da će inaugurativni govor Trumpa biti govor “jedinstva i optimizma”.

U vezi žena zabrinutih zbog dolaska na vlast milijardera, među kojima mnogo njih kani u subotu prosvjedovati, Ivanka (35) je rekla da je njezin otac “čitav svoj život davao podršku i branio žene”.

Na pitanje da li ponekad ocu, često kritiziranom zbog nebrojenih tvitova na bilo koju temu, kaže da prestane tvitati, odgovorila je: “Naravno, ponekad mu kažem da to ne radi”. No, također je istaknula da je Twitter “vrlo moćno” oružje koje mu dopušta da “izravno prenese” svoju poruku.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj