MAJKA I DIJETE STIGLI KUĆI: Mel Gibson postao otac po deveti put

Mel Gibson i njegova djevojka Rosalind Ross 22. siječnja dobili su prvo zajedničko dijete, sina kojemu su ime nadjenuli Lars Gerard, a poznati redatelj i glumac otac je postao deveti put, pišu američki mediji.

Po pisanju E!Newsa majka i dijete su dobro i svi su oduševljeni prinovom. “Cijela obitelj je na okupu, a Mel je u sedmom nebu. Majka i dijete stigli su kući. Svi su zdravi i sretni”, piše People, koji je prvi prenio vijest.

Dok su očekivali prinovu, obiteljski prijatelj za isti je časopis kazao da se uloga oca Melu jako sviđa: “Melu je jako drago što će još jedanput postati otac. On i Rosalind jedva čekaju prinovu. Zadnje su mu dvije godine bile najsretnije u životu.”

Mel ima još osmero djece. S bivšom suprugom Robyn Moore ima ih sedmero, a iz veze s Oksanom Grigorjevom ima djevojčicu Lucy kojoj je danas sedam godina.

Za Gibsona je ovo dobro razdoblje. Naime, američka Akademija filmskih umjetnosti i znanosti obznanila je da je njegov film “Hacksaw Ridge” nominiran za nagradu Oscar u šest kategorija, među kojima su ona za najbolji film i za najbolju režiju.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj