VIDEO: Kako je izgledalo snimanje filma ‘Transformers: The Last Knight’

Ako ste ljubitelji filmova o Transformersima, za vas imamo odlične vijesti. Izvršni potpredsjednik Hasbroa, na čijim se igračkama temelje filmovi, Stephen Davis, najavio je kako će se u sljedećem desetljeću snimiti još četiri filma o Optimus Primeu, Bumblebeeju i ostalim slavnim Transformersima.

Prvo što ćete moći pogledati je nastavak Transformers: The Last Knight’. Prva najava filma odrađena je u Morseovom kodu, dok drugi teaser predstavlja zločinca Megatrona

“Vidjet ćemo nove filmove o Transformersima u suradnji Hasbroa, Paramounta i Michaela Baya”, najavio je Davis i dodao kako su surađivali sa čak devet pisaca, na čelu s Akivom Goldsmanom. “Oni su zamislili kako će izgledati sljedeće desetljeće Transformersa. Pripremite se, Transformers 5 dolaze… i šest, i sedam, i osam”.

Iako je četvrti nastavak sa Markom Wahlbergom dobio ne baš dobre kritike prošle godine, film je na svjetskom tržištu ostvario veliku zaradu i to čak 1.1 milijardu dolara.

Istaknimo kako u nastavku Transformers: The Last Knight’ glavne uloge tumače još: Josh Duhamel, Anthony Hopkins, Laura Haddock, Isabella Moner, Stanley Tucci i John Turturro.

Sveukupno, četiri nastavka Transformersa na svjetskim su kino blagajnama ostvarili zaradu od 3.7 milijardi dolara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Global CIR/Agencije)

 

 

 

 

Komentiraj