VELIKI POSLOVNI USPJEH: Direktorica Microsofta za BiH, od sada će upravljati i uredom tog IT giganta i u Hrvatskoj!

Lejla Zukić-Krivdić nova je direktorica tvrtke Microsoft Hrvatska i Bosna i Hercegovina. Na toj poziciji naslijedit će Ivana Vidakovića koji karijeru nastavlja u Microsoftu na poziciji direktora Sektora za digitalnu transformaciju u klasteru Multicountry koji obuhvaća 15 zemalja u Centralnoj i istočnoj Europi, objavili su u srijedu iz kompanije.

„Lejla Zukić-Krivdić na čelnu poziciju dolazi s pozicije direktora prodaje Microsofta Hrvatska i Bosna i Hercegovina gdje je u posljednje tri godine ostvarila kontinuirani rast poslovanja, razvijajući kapacitete Microsoft partnera s ciljem omogućavanja  digitalne transformacije kod korisnika te povećanja poslovne konkurentnosti ne samo na hrvatskom tržištu već i šire“, stoji u priopćenju.

Kako kažu, na novoj poziciji će nastaviti dosadašnju  strategiju Microsoft Hrvatska i BiH, a dodatni prioritet  bit će joj podrška hrvatskim IT tvrtkama „u cilju promocije najmodernijih poslovnih rješenja baziranih na Microsoft cloud tehnologijama u regiji i šire“.

 

(Global CIR/Novi.ba)

Komentiraj