PROZVALA ŽELJKU CVIJANOVIĆ! Pandurević: Na Trumpov poziv obilježih mjesto gdje je Željka stajala

Šale i prozivke na račun premijerke RS Željke Cvijanović i njenog prisustva na inauguraciji predsjednika SAD Donalda Trumpa, ne prestaju. Najnovija prozivka stigla je od zastupnice SDS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Aleksandre Pandurević.

Pandurević se trenutno nalazi u Washintonu, a svoju posjetu iskoristila je da posjeti mjesta na kojima je stajala Cvijanović prilikom boravka u SAD noseći sa sobom papir na kojem je pisalo: “Ovdje je stajala premijerka Željka Cvijanović”.

Podsjetimo, Cvijanović je pokušavala da svoju privatnu posjetu Washingtonu, gdje je bila sa suprugom Milorad Dodika, prikaže kao službenu, te je tvrdila da je dobila poziv od Trumpove administracije.

Pandurević je na svom Twitteru profila u opisu fotografije sarkastično napisala da je u Washington otputovala na Trumpov poziv, ali da ne može reći s kim je razgovarala.

– Na Trumpov poziv, obilježih mjesto na kojem je stajala premijerka Cvijanović, a onda se sretoh, ne mogu vam reći s kim – napisala je Pandurević.

 

pandurevic-twitter-2

 

(Global CIR/Agencije)

 

Komentiraj