(VIDEO) NOVI TELEVIZIJSKI PROJEKAT: ‘Kružni tok’ je emisija satiričnog tipa i antiteža najezdi turbo-folk programa

Kružni tok je pilot projekat zamišljen kao emisija satiričnog tipa i antiteža najezdi turbo-folk programa na domaćim TV kanalima.

Emisija se snima u Sarajevu, a u prvoj emisiji gosti su bili:

– najpopularniji bh stand-up komičar, ali i konceptualni umjetnik i kandidat na prethodnim lokalnim izborima koji je ostvario fantastičnih 11% u gradskoj opštini centar u Sarajevu, Damir Nikšić

– lavina političke satire koja je potopila Mladenovac, Ljubiša Preletačević Beli i Nebojša Prilepak

– a kao četvrti član ove posade u studiju je bio i legendarni trener sarajevskog niželigaša Vrbanjuša, Braco Hadžiosmanović, čovjek poznat po emotivnom načinu vođenja ekipe.

Uz sve to muzički ambijent je upotpunio i jedan od najboljih bendova u regionu Majstorsy, a pored njih tu su bile i dvije lijepe hostese Scarlett i Giselle. I ova emisija imala je svoju audiciju, kako je to običaj u posljednje vrijeme, ali u audiciji su učestvovala trojica političara, koji su ponudili svoj program, a gosti u studiju su glasali za najboljeg.

U mnoštvu priloga se istakao onaj u kome su gosti ocjenjivali namještene utakmice. Emisija je bila vrlo dinamična, a u kratkoj najavi pogledajte šta sve možete očekivati u premijeri koja će biti emitovana u toku iduće sedmice. Sve ovo obećava dobru zabavu i možda jedan drugačiji šou koji ćemo imati prilike da gledamo u budućnosti.

 

(Global CIR/V.E.)

 

Komentiraj