USPOSTAVLJENA PARAOBAVJEŠTAJNA ORGANIZACIJA KOJA VELIČA JEREMIĆA! Mektić o Dodikovom rušenju Vučića: Imam dokaze, bit će poznato šta su radili

Reagujući na optužbe ministra bezbjednosti u Savjetu ministara BiH Dragana Mektića da Dodikov kabinet sprema “neki udar” protiv premijera Srbije Aleksandra Vučića, Dodik je rekao da su to ozbiljne optužbe koje predstavljaju “pokušaj da se pridobije simpatija Vučića na jedan loš, primitivan i netačan način”.

“I ako imate tu namjeru da napravite raskol u toj saradnji, onda ste na fonu sarajevske politike”, rekao je Dodik.

S druge strane, ministar Mektić je za BN televiziju rekao da ima ozbiljne dokaze za svoje tvrdnje. “Milorad Dodik ne govori istinu”, jasan je Mektić. On je dodao da Dodik pokušava da sakrije čitav slučaj.

“Čitava ta organizacija se dešavala u Dodikovom kabinetu u liku Pere Simića koga sam već pominjao. Nemoguće je da Milorad Dodik ne zna šta se dešava u njegovom kabinetu i da za takve aktivnosti nije dao saglasnost.”

Uspostavljena je jedna paraobavještajna i parainstitucijalna organizacija, napominje Mektić.

Posljednjih mjeseci su se usmjerili da preko lažnih informacija prikažu Aleksandra Vučića u najgorem obliku. Takođe, to rade i konstatacijama da je Vučić najveće zlo koje je moglo da snađe srpski narod u njegovoj istoriji”, podvukao je Mektić u izjavi za BN televiziju.

Osim toga ova organizacija, tvrdi ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH Dragan Mektić, veliča Vuka Jeremića.

Imam dokaze, argumente koje ću jednog momenta saopštiti javnosti i biće poznato i demaskirano sve što su radili protiv Vučića”, istakao je Mektić.

 

 

(Global CIR/BNTV)

Komentiraj