ZAHAROVA NA FACEBOOKU: Ako objavim sve što znam, počet će građanski rat u Americi

Portparolka ruskog ministarstva inostranih poslova Marija Zaharova prokomentarisala je aktuelnu svađu između američkih demokrata i republikanaca oko toga ko je od njih posjećivao ruskog ambasadora u Vašingtonu. Donald Tramp je da podsjetimo, nedavno objavio fotografiju demokratskog senatora Čaka Šumera, na kojoj se jasno vidi kako pije kafu i jede krofne sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.
 

Američki predsjednik Donald Tramp, čija se administracija suočava sa kritikama zbog kontakata s ruskim zvaničnicima, zatražio je “neposrednu istragu” navodne povezanosti senatora Čaka Šumera, lidera demokratske manjine u Senatu, s predsjednikom Rusijom Vladimirom Putinom.

Ovakva reakcija Trampa isprovocirana je stalnim optužbama demokrata da  saradnici predsjednika SAD imaju bliske veze sa ruskim ambasadorom u SAD Sergejem Kisljakom. Bivšeg savjetnika za bezbjednost Majkla Flina  to je koštalo fotelje.

Sada su se na udaru našli i državni tužilac Džef Sešons, Trampov zet i savjetnik Džared Kušner i bivši savjetnik izbornog štaba predsjednika Karter Pejdž. Tim povodom na svom facebook profilu oglasila se i Zaharova. Ona je napisala šokantnu objavu da “raspolaže interesantnim podacima o senatorima koji vode raspravu na ovu temu”.

Газета "Вашингтон пост" опубликовала схему отношений Трампа с Россией. В центре "международного заговора" посол РФ в США…

Publicado por Maria Zakharova em Sábado, 4 de março de 2017

„Čini mi se da ako objavim sve kontakte Sergeja Kisljaka, da će u SAD ponovo početi Građanski rat između Severa i Juga“, napisala je Zaharova na svojoj Facebook stranici, i trebalo bi joj vjerovati.

 

 

 

 

(Global CIR/EPK)

1 Komentaron this Post

  1. vanesa

    Samo reci, ne bojimo se.!
    To koliko ti znaš znam i ja.!!!

    Reply

Komentiraj