(VIDEO) KANDIDAT GRUPE GRAĐANA! Pogledajte prvi spot Saše Jankovića: Pojavljuju se Georgiev, Kojo, Ivković…

Kandidat Grupe građana “Srbija na našoj strani” Saša Janković, koji je drugi po redu i zvanično proglašen za predsjedničkog kandidata u Srbiji danas je objavio svoj prvi promo spot.

Mnoge poznate ličnosti, glumci, muzičari, pjevači, reditelji, karikaturisti, profesori, sportisti, intelektualci… učestvuju u ovom predizbornom spotu.

– Ničiji interesi nisu jači od zakona… svi imamo jednaka prava na život… imamo pravo da živimo u uređenoj državi, imamo pravo na dostojanstven život, bez straha, jer o nama se radi. Ne treba mi da se mijenjamo, država mora da se reformiše. To nam niko sa strane neće donijeti… Ovo je naša zemlja. Srbija nije nije ničije igralište, mi nismo igračka, ovo je naša zemlja, i mi smo ljudi sa kičmom – građani, ne podanici – kaže Saša Janković u spotu u kom se pojavljuju brojne javne ličnosti koje u spotu govore njegovim glasom.

“Neko će morati da odgovara za živote iz helikoptera, za uhođenje novinara, rušenje kvartova, a država će morati da radi svoj posao” u spotu, između ostalih govore: Nikola Kojo, Vlado Georgiev, Sergej i Branislav Trifunović, Kristina Kovač, Dušan Ivković, Tanja Vojtehovski, Predrag Ejdus i mnogi drugi.

Pogledajte spot:

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj