ZDRAVLJE DOLAZI IZ PRIRODE: Melania Trump poziva Amerikance da prestanu vjerovati farmaceutskoj industriji!

Stavovi gospođe Trump po pitanju zdravstvene njege odjekuju sa stavovima njenog muža, kako predsjednik Trump nastavlja da upozorava Amerikance o zloj i neumjerenoj farmaceutskoj industriji.

Prva dama, Melania Trump, kaže da su za njeno zdravlje zaslužna ljekovita svojstva iz prirode, i pozvala je Amerikance da prestanu da se u velikoj meri oslanjaju na farmaceutsku industriju kako bi dobili “magične napitke“ za liječenje svojih bolesti. Obilazeći dječije bolnice u Washingtonu, Melania Trump je rekla da želi da podsjeti američki narod o “daru prirode“ i kako priroda i spoljašnjost mogu “dopriijneti procesu ozdravljenja“.

Prva dama je rekla: “Ja strastveno vjerujem u integraciju i tumačenje prirodnih elemenata u naše svakodnevne živote, kako bi se stvorilo toplo, njegujuće i pozitivno okruženje. Vjerujem da te iste prirodne beneficije mogu biti značajne za jačanje zdravlja i dobrobit sve djece“. Stavovi gospođe Trump po pitanju zdravstvene njege odjekuju sa stavovima njenog muža, kako predsjednik Trump nastavlja da upozorava Amerikance o zloj i neumjerenoj farmaceutskoj industriji.

Tokom intervjua sa Opi i Entonijem na Sirius XM, predsjednik Trump je upozorio da je vakcina protiv gripa najveća prevara u istoriji medicine, koju je kreirala farmaceutska industrija kako bi zaradila novac od ugroženih ljudi, i načinila ih bolesnima.

Karakterišući vakcinu kao “potpuno neefikasnu,“ predsjednik Trump je izjavio da on nikada nije primio niti jednu. “Nikada nisam primio ni jednu. I nikada do sada nisam imao grip. Ne dopada mi se ideja da ubrizgavam loše stvari u svoje tijelo. A to je u suštini ono što oni rade. A ova posljednja vakcina protiv gripa nije bila veoma efikasna.“

“Imam prijatelje koji religiozno primaju vakcine protiv gripa, a onda dobiju grip. Znate, to doprinosi mom razmišljanju. Vidio sam mnogo izvještaja da je posljednja vakcina protiv gripa praktično potpuno neefikasna.“

 

(Global CIR/Agencije)

1 Komentaron this Post

  1. Tako je Melanija , i ja tako mislim, a i presjednik Trum je rekao istinu , za vakcinu protiv gripe. Jedini presjednik sto je progovorio o farmacetskoj indusyriji sto nas truju. Ima lijekova efikasnih da izlijece i karcinom, ali farmaceuti nece da nama prodaju sto bi bilo efikasno, i doslo do brzog ozdravljenja. I doktori varaju, jer su u sprezi sa fsrmaceutima….

    Reply

Komentiraj