SUPRUGA VUKA JEREMIĆA U SUZAMA: ‘Vučić je spreman na sve, optužili su me da upravljam cjelokupnim narko tržištem u Srbiji!’

Nataša Jeremić, supruga kandidata na predsjedničkim izborima u Srbiji, Vuka Jeremića, rasplakala se danas na konferenciji za novinare nakon što je optužena za ‘upravljanjem cjelokupnim narko tržištem u Srbiji’.

Nju je za upravljanje narko tržištem u Srbiji optužio potpredsjednik Glavnog odbora Vučićevog SNS-a Milenko Jovanov, no Nataša Jeremić na današnjoj je konferenciji za novinare rekla da nikad nije bila u kontaktu s narkoticima, piše Blic.

‘Najveća kriminalna banda u okruženju Vuka Jeremića’

Jovanov je u jučerašnjem priopćenju rekao da je ‘najveća kriminalna banda u Srbiji u okruženju Vuka Jeremića‘ te da ‘braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i cjelokupnim narko tržištem u Srbiji upravlja njegova žena, Nataša Jeremić’.

Zbog napada Jovanova na Jeremiće ispričao se i predsjednički kandidat Aleksandar Vučić, rekavši da neće dopustiti napade poput onih na njegovu obitelj.

Nataša Jeremić je danas, među ostalim, poručila i da ne prihvaća Vučićevu ispriku.

Najavila i tužbu

‘Treba se sramiti jer je znao što piše u tom priopćenju. Izvan svake je pristojnosti da je on govorio o normalnoj i pristojnoj Srbiji’, rekla je Jeremić i dodala da nikad nije bila u kontaktu s narkoticima, a već deset godina nije popila ni čašu vina.

Ne znam što da poslije svega očekujem sutra. Mogu mi podmetnuti drogu. Očigledno su spremni na sve’, rekla je Nataša Jeremić kroz suze i dodala da će zbog tih optužbi najvjerojatnije podići tužbu, a ako to učini, među optuženima će biti i Aleksandar Vučić.

Kada ju je novinarka TV Pinka upitala je li dopušteno da njezin suprug vrijeđa obitelj premijera Aleksandra Vučića, Nataša Jeremić nije htjela odgovoriti na to pitanje uz objašnjenje da je ‘njezin suprug predsjednički kandidat, a inače bi, kaže, izgovorila mnogo gore stvari nego on’, piše Blic.

 

 

(Global CIR/Blic)

Komentiraj