ŠEST DNEVNIH LISTOVA: Vučić prekrio sve naslovnice u Srbiji, pisao mu i Donald Trump!

Čak šest dnevnih listova u Srbiji jutros su imali istu naslovnu stranu. Logo predsjedničkog kandidata Aleksandra Vučića i njegov izborni slogan “Brža, jača, bolja Srbija” dočekao je čitaoce “Blica”, “Srpskog telegrafa”, “Politike”, dnevnog lista “Alo”, “Večernjih novosti” i “Kurira”.

Osim naslovnih strana, Vučićev propagadni materijal nalazio se i na posljednjoj i pretposljednjoj strani ovih novina. Ako izuzmemo političku propagandu i reklame, ostale strane ovih novina bile su uobičajene.

Naslovnice “Informera” i dnevnog lista “Danas”, jutros su odstupali od ostalih pa nisu imali Vučića na naslovnoj.

Vučić prekrio skoro sve naslovnice novina u Srbiji

Tramp poručio Vučiću: Radujem se produbljivanju saradnje SAD i Srbije

Američki predsjednik Donald Tramp je u pismu premijeru Srbije Aleksandru Vučiću poručio da se raduje produbljivanju saradnje SAD i Srbije, navodeći da Vašington veoma cijeni bliske veze sa Beogradom.

“Vrijednosti koje dijelimo su očigledne u našim bilateralnim odnosima, uključujući i podršku cilju Srbije da se pridruži EU. To će pomoći da se obezbijedi prosperitetnija i sigurnija budućnost i za Srbiju i za zapadni Balkan”, naveo je Tramp u pismu Vučiću, zahvaljujući za čestitku koju mu je premijer Srbije uputio povodom stupanja na dužnost.

On je istakao da su napori Srbije da potpuno normalizuje odnose sa Prištinom takođe dokaz da se zajedničkom težnjom za mirom mogu prevazići čak i najteži izazovi, prenosi “Blic”.

“Radujem se produbljivanju naše bilateralne saradnje i radu na postizanju zajedničkih ciljeva”, naveo je Tramp u pismu.

 

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj