JAD I BIJEDA HDZ-a! Pernar: ‘Opozicioni zastupnik zbog 500.000 kuna završio u Remetincu, a HDZ-ov tajkun Ivica Todorić koji je napravio financijsku rupu od 50 milijardi kuna nije pozvan ni na obavijesni razgovor’

‘Donedavno je četvero ljudi bilo percipirano kao najveći u Hrvatskoj, Milanović i Karamarko politički, te Todorić kao najveći poduzetnik i Hanžeković kao najbogatiji odvjetnik. Govorio sam protiv sve četvorice kad su im se svi klanjali, prva trojica su prošlost, posljednji se bori za život. Nastavit ću govoriti istinu.’, napisao je jutros na svojoj facebook stranici hrvatski saborski zastupnik i odnedavni kandidat za gradonačelnika Zagreba, Ivan Pernar.

Naime, posljednjih je dana u Hrvatskoj u posebnom fokusu afera ‘Agrokor’, koja je sistemski narušila hrvatsko gospodarstvo, budući da je Todorićevo ‘životno djelo’ završilo u dugovanjima prema dobavljačima u iznosima od preko deset milijardi eura.

Slikovni rezultat za todorić pernar

Jad i bijeda HDZ-a

-Svu jad i bijedu HDZ-a oslikava njihovo postupanje prema opozicijskom zastupniku Tomislavu Sauchi koji je brzinom svjetlosti završio u Remetincu zbog iznosa od 500.000 kuna. Istodobno, HDZ-ov tajkun Ivica Todorić napravio je financijsku rupu od 50 milijardi kuna (10.000 puta veću štetu), izvarao je sve žive i mrtve, gurnuo u bankrot ne samo svoju firmu, nego i dobavljače, a DORH ga još uvijek nije pozvao ni na obavijesni razgovor, a kamo li zatražio njegovo pritvaranje.

Kada je pukla afera dnevnice Plenković je pozvao glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana na zajedničku konferenciju za medije, a kad je pukla afera mjenice uopće ni ne spominje da postoji nečija kaznena odgovornost, a pogotovo ne Ivice Todorića.

Zapitajte se koji će biti idući Plenkovićev spin s kojim bi skrenuo pozornost javnosti s promašene i propale HDZ-ovce politike – napisao je Pernar komentirajući posljednja dešavanja oko Agrokora.

 

 

(Global CIR)

1 Komentaron this Post

  1. Bravi Ivane direk u sridu !!!!!

    Reply

Komentiraj