NOVI MASAKR TAKOZVANE ‘OPOZICIJE’ U SIRIJI: Preko 200 civila izmasakrirano kada se u njihov konvoj zabilo vozilo puno eksploziva

Potresne slike stižu nam iz Sirije, a dokumentuju najmonstruoznije zločine koje je počinila navodna ‘sirijska opozicija’, koja se već odavno nalazi pod zaštitom režima u Ankari.

Ugrađeno

Preko 200 civila, većinom žena i djece,  koji su autobusima krenuli iz enklava Foua i Kafraya je izmasakrirano i živo raskomadano kada se u njihov konvoj zabilo vozilo puno eksploziva u mjestu Rashden na ulazu u Halep.
kafraya madaya
Radilo se o dogovorenoj razmjeni civila iz enklava Madaye i Zabadanija, koje su sada pod kontrolom Al Nusre, ogranka Al-Kaide u Siriji.  Prema ranijem dogovoru, civili iz područja pod kontrolom SAA su su bezbjedno prešli na područje provincije Idlib, dok su oni koji su očekivali bezbjedan prelazak iz Foue i Kafraye preko teritorija pod kontrolom Al Nusre izmasakrirani.

zabadani

Uskoro detaljnije…

 

 

(Global CIR)

1 Komentaron this Post

  1. Nista novo ovo se moglo ocekivati jel kanibali zastrasuju i rade sve sto nije ljudski znaci atomska minumum 10kom zemlju 5m u dubinu sprziti potpuna deratizacija se preporucuje

    Reply

Komentiraj