NAVIJAČI JUVENTUSA ODUŠEVLJENI: Pogba, gledaj Mandžukića i uči!

Pozdrav Paul Pogba, postoji jedan koji radi ono što si ti trebao raditi. Gledaj Mandžukića i uči, napisao je jedan navijač Juventusa i objavio prigodnu fotografiju tamnoputog Mandže.

Brzo su Juventusovi navijači prežalili odlazak najskupljeg nogometaša svijeta Paula Pogbe. Francuski je veznjak prošlo ljeto za 105 milijuna eura otišao u Manchester United, a silni novac od njegove prodaje ‘stara dama’ potrošila je na Gonzala Higuaina. I taman kad se očekivalo da skupo plaćeni Argentinac eksplodira, navijače je oduševio puno jeftiniji – Mario Mandžukić.

Hrvatski ratnik posljednjih mjeseci silom prilika igra na lijevom krilu i malo je reći da su svi oko Juventusa zapanjeni njegovim učinkom i prije svega zalaganjem… Kulminacija sjajnih igara stigla je u dvije utakmice četvrtfinala Lige prvaka u kojima je Juve deklasirao Barcelonu. S ukupnih 3-0 Talijani su prošli dalje, a dan nakon sjajne predstave na Nou Campu slavi se veličanstveni Mandžo, kojem su, zamislite, na početku sezone predviđali bijeg iz Torina.

U brojnim hvalospjevima svakako se istaknuo onaj u kojem je jedan od navijača ‘stare dame’ potamnio Mandžu i napisao: ‘Pozdrav Paul Pogba, postoji jedan koji radi ono što si ti trebao raditi. Gledaj Mandžukića i uči!’

Čak su i talijanski mediji istaknuli Mandžukića kao jednog od glavnih faktora prolaska Juventusa.

‘Kad vidimo kako Mandžo igra obranu, pitamo se zašto je cijelu karijeru bio napadač’, stoji između ostalog u tekstu.

Ni navijači nisu bili ništa manje oduševljeni Mandžinom predstavom:

‘Pa što Mandžukić neće napraviti? Ovaj tip je posvuda!’

‘Ako igrate protiv njega, mrzite ga. Ako igrate s njim, obožavate ga. Mandžukićeva požrtvovnost i prljavi posao koji obavlja donose pobjede.’

 

 

(Global CIR/24sata.hr)

 

Komentiraj