PERNAR POSTAVIO ULTIMATUM: Ako ne zbrinete Nadu Bosnić u roku 24 sata, morat ćete mene deložirati iz Sabora!

Neću otići dok ta gospođa ne dobije smještaj. I ako treba raditi cirkus da biste me shvatili ozbiljno, ja ću ga morati raditi. Vidim da vi na fine riječi ne reagirate’.

U srijedu prijepodne nastavilo se zasjedanje Hrvatskog sabora, a ponovno je najveću pažnju izazvao Ivan Pernar.

Zastupnik Živog zida povukao je paralelu između Ivice Todorića i Nade Bosnić koja je jučer u Zadru deložirana iz stana zbog duga od 13.000 kuna.

“U isto vrijeme Todorić je stvario 16 milijardi kuna duga samo prema dobavljačima. I što se događa – Todorić živi u dvorcu, ima batlera, portira, a gospođa Bosnić je završila na ulici. Postavlja se pitanje – je li to normalno? Smatram da se sustav mora mijenjati. Ljudi će reći – dobro Pernar, sad ti pričaš priče, mi tebe slušamo i ti nisi ništa napravio. Točno je, nisam ništa napravio jer nemam poziciju vlasti, ne mogu izmijeniti zakone. Zanimljivo je da kada se Agrokor našao problemima, onda se u dva-tri dana stvorio novi zakon. A gospođa Bosnić se našla u problemima i nikoga nije briga. I ne samo ona, tisuće drugih ljudi”, rekao je Pernar i dodao da se pita što dalje učiniti.

“Došao sam na ideju da vam dam rok od 24 sata da stambeno zbrinete gospođu Bosnić iz Zadra. A ako ne, onda kao što ste nju deložirali i njezinog stana, morat ćete i mene s ove govornice. Neću otići dok ta gospođa ne dobije smještaj. I ako treba raditi cirkus da biste me shvatili ozbiljno, ja ću ga morati raditi. Vidim da vi na fine riječi ne reagirate”, poručio je Pernar.

 

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj