NEKADA JE BILA ‘BONDOVA DJEVOJKA’, A DANAS BESKUĆNICA! Lana Wood: Dogodio mi se stvarni život!

Lana Wood, poznatija kao Bondova djevojka Plenty O’Toole u Bondovom filmu “Diamonds are forever”, danas živi na ulici. Okrutne životne okolnosti Lanu Wood potpuno su dotukle. Njena životna priča nalik je mnogim holivudskim pričama. Imala je uspješnu glumačku karijeru i umjesto da sada uživa u toj slavi okrutan životni obrat odveo ju je na ulicu.  

Lana Wood, poznatija kao Bondova djevojka, nekad bila zvijezda Hollywooda, danas je beskućnica

Tačnije, živi u jednom motelu u predgrađu Los Angelesa. Tu sobu dijeli sa svojom kćerkom, zetom, troje unučadi i dva psa.

Za medij Inside Edition izjavila je da je djeci najteže jer nemaju privatnosti. Na pitanje novinara kako se našla u takvoj životnoj situaciji, odgovorila je da joj se zapravo samo dogodio stvarni život. Zadnjih je godina Lana živjela s kćerkom u unajmljenoj kući, ali kada je više nisu mogli plaćati, morali su se iseliti u jeftini model. Niko ih nije mogao primiti te su se našli na ulici.

Ionako lošu finansijsku situaciju još su težom učinili računi za liječenje njezine kćerke, koja se liječi od Hodgkinove bolesti. Glumica je rekla kako se osjeća kao da joj je propalo tlo pod nogama i ne može se nositi s teškom situacijom.

Njezini prijatelji osnovali su kampanju na GoFundMe, gdje su prikupili šest hiljada dolara za Lanu i porodicu.

 

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj