POTRESNA FOTOGRAFIJA KRUŽI INTERNETOM! Na društvenim mrežama jezivi komentari: ‘Ako ovaj čovjek umre, kreće rat u Makedoniji’

Zastupnik Alijanse za Albance Zijadin Sela najteže je povrijeđen kada su demonstranti jučer upali u zgradu Sobranja nakon što je skupštinska većina izabrala Talata Xhaferija iz Demokratske unije Albanaca za novog predsjednika Parlamenta.

Makedonski mediji javljaju da su demonstranti u napadu koristili stolice i tvrde predmete. Na fotografijama koje su se proširile na društvenim mrežama vidi se zastupnik Sela kako leži na podu Parlamenta krvave glave. Korisnici društvenih mreža javili su da se Sela bori za život. Neki su uputili poruke želja za ozdravljenjem, a drugi su zaprijetili državnim udarom ukoliko albanski zastupnik umre uslijed ozljeda.

“Očekujemo građanski rat ukoliko Sela umre”, objavio je jedan korisnik Twittera na albanskom. Na Facebooku se pojavila poruka da će, ukoliko Zijadin Sela umre, umrijeti i Slavomakedonija, prenose mediji.

Među javno objavljenim komentarima nalazi se i onaj da su u vrijeme napada na Selu, “makedonski fašisti uzvikivali ‘prokleti Albanci’”. “Zijadin Sela… uz tebe smo, molimo se za tebe”, napisao je jedan korisnik Facebooka.

(Global CIR/Agencije)

Komentarion this Post

  1. Makedonci su budale.Radi ovoga ce da izgube drzavu, totalni debilizam.Nije mi jasno koliko treba neko da je glup da ovo pravi vlastitoj domovini.Albanaca ima skoro 40 posto.Makedonci očito nisu u vinklu !

    Reply

Komentiraj