(VIDEO) PADA VLADA U HRVATSKOJ! Pernar: Ova Vlada nema većinu, pozivam premijera da podnese ostavku jer nema potrebnih 76 glasova!

Danas svjedočimo opet situaciji kakvu smo imali uoči prethodnih parlamentarnih izbora koji su bili izvanredni. Kvoruma danas nije bilo! Po svemu sudeći vlast koju kombiniraju HDZ i MOST nije stabilna vlast, kazao je na današnjoj sjednici Hrvatskoga sabora Ivan Pernar.

-Ova Vlada, HDZ-ova više nema budućnosti i s njom više nitko neće htjeti koalirati. Ona nema većinu i ona mora otići. Pozivam premijera da da ostavku jer 76 glasova nema! On je ovdje često dolazio u maniri Ive Sanadera, zakopčavao i otkopčavao svoje gumbe svaki put kad bi se ustajao i sjedao na svoje mjesto, imao je dojmljiv nastup, upućivao je velike riječi, međutim to je bio samo jedan blef, blef u igrokazu neozbiljnosti, neodgovornosti i kaosa kojeg je sam proizveo. Glas za HDZ je glas za kaos, korupciju i nastavak politike kakvoj svjedočimo posljednjih 25 godina, nastavio je svoje izlaganje Pernar.

-Dragi građani, naša zemlja je na prekretnici, vi ste ti koji će odlučiti hoće li zemlja nastaviti putem nestabilnosti i kaosa, odnosno hoće li i dalje izbori biti svako malo u kombinaciji HDZ i MOST ili ćete izabrati ozbiljne ljude koji nisu cirkusanti, koji stoje iza svojih riječi, koji jučer, danas i sutra govore iste poruke, koje se ne može kupiti, koji neće mijenjati svoje mišljenje. Molim vas da ustanete na izborima protiv ovog cirkusa kojeg nam HDZ i SDP organiziraju posljednjih pola godine, poentirao je mladi hrvatski zastupnik.

 

 

 

(Global CIR)

1 Komentaron this Post

  1. Bravo Ivane samo istrajte gotovi su !!!!!

    Reply

Komentiraj