UZBUNA U KRALJEVSKOJ PALAČI: Usred noći u Londonu zakazan hitni sastanak

Nema razloga za zabrinutost za zdravlje kraljice Elizabete II. i njezina supruga Philipa, rekao je Reutersu dobro obaviješteni izvor iz kraljevske palače nakon što je britanski tabloid objavio da su svi pripadnici kraljevskog domaćinstvahitno pozvani u Buckinghamsku palaču.

Daily Mail je rano ujutro objavio da su svi članovi kraljevskog domaćinstva iz cijele Britanije pozvani u palaču na hitan sastanak, što je odmah izazvalo nagađanja na društvenim mrežama da se nešto loše zbiva s kraljicom ili princom. “Nema razloga za paniku”, rekao je Reutersu neimenovani izbor.

Kraljica je nedavno proslavila 91. rođendan

Britanska kraljica u travnju je proslavila 91. rođendan, a Philip će idući mjesec napuniti 96 godina. Daily Mail je objavio da će se kraljevskom osoblju obratiti Lord Chamberlain, upravitelj kraljevskog domaćinstva, i kraljičin prvi tajnik Sir Christopher Geidt.

Sastanak bi trebao početi u 10 sati. Tema nije poznata, ali BBC navodi da takvi sastanci osoblja kraljevskog domaćinstva nisu rijetkost.

“Način na koji je sastanak sazvan je krajnje neuobičajen”

Osoblje Buckinghamske palače noćas je pozvano na hitan sastanak. Nije riječ samo o osoblju same palače već i onima koji za kraljicu rade u drugim rezidencijama. Nitko ne zna razloge iznenadnog sastanka pa tako i mediji najbliži kraljici tapkaju u mraku, a i samim time zabrinuti su za njeno veličanstvo Elizabetu II i njenog supruga vojvodu od Edinburgha.

“Iako su sastanci koji okupljaju sve zaposlenike kraljevskog domaćinstva ponekad održavani, način na koji je ovaj put sazvan i kasni sat (23 navečer) krajnje je neuobičajen i sugerira da je riječ o nekoj velikoj i značajnoj objavi. Samo oni koji su najbliži kraljevskoj obitelji znaju što se to zaista događa”, kazao je jedan član kućanstva za Daily Mail.

Inače, kraljica se tek vratila u londonsku rezidenciju nakon svog odmora u Windsoru.

 

(Global CIR /Agencije)

Objavljeno u:

Komentiraj