‘JUČERAŠNJI’ I ‘DANAŠNJI’ MOST: Ivan Pernar postavio pitanje na koje niti jedan MOST-ovac ne zna odgovor

Saborski zastupnik Ivan Pernar ovih dana je aktivan u kampanji za predstojeće lokalne izbore u Hrvatskoj. Naravno, redovno održava kontakt sa svojim facebook prijateljima, što inače čini dio njegovog jedinstvenog imidža.

Slikovni rezultat za pernar

Komentirajući navodni ‘rat’ između MOSTA i HDZ-a koji je buknuo nekoliko tjedana prije najavljenih izbora i očito je politikantske naravi, Pernar je na svojoj facebook stranici postavio ‘pitanje na koje niti jedan MOST-ovac ne zna odgovor‘, a ono glasi: “S obzirom da ste u vrijeme kad ste bili u koaliciji s HDZ-om podržali uvođenje poreza na nekretnine, podržavate li ga i sada?”

Teško je povjerovati da će Pernar i hrvatska javnost dobiti vjerodostojan odgovor na postavljeno pitanje u dogledno vrijeme.

U međuvremenu Pernar je za Al-Jazeeru Balkans komentirao i aktualnu saborsku većinu kazavši da to ‘nije većina koja predstavlja demokratsku volju birača jer je nastala tako da su se protivnici HDZ-ove politike potkupili ili ucijenili i preko noći postali njeni zagovornici’.

Sinčić: Nova kuhinja ‘Mosta’ i Oreškovića

Njegov stranački kolega, Ivan Vilibor Sinčić je  u subotu u Karlovcu predstavio  program za upravljanje gradom te brojne promjene, uključujući i organiziranost gradske uprave i načina zapošljavanja u njoj, a komentirao je i, kako kaže, “očiglednu novu kuhinju Mosta i bivšeg premijera Tihomira Oreškovića”.

Poručio je da je indikativno da je bivši premijer Tihomir Orešković u Vukovaru nedavno održao konferenciju za novinare i podržao Mostovog kandidata za župana te ocijenio kako “on i Most nešto kuhaju”, iako Orešković tvrdi da se ne vraća u politiku.

Da se nešto ne planira zašto bi Orešković došao u Hrvatsku? Ali, poručujem građanima da ne nasjedaju, da ne trebaju imati povjerenje u Most, nevjerodostojnu stranku koja je dva puta dovela HDZ na vlast; digla ruku za sve Marićeve zakone, za Zakon o računovodstvu da se odgodi izvješće Agrokora, da se pogoduje gazdi Agrokora; Most je također digao ruku za promjene Zakona o faktoringu, čime se gazdi pogodovalo u vezi mjenica, digao je ruku za Lex Agrokor, a sada glume poštenje da ništa nisu znali o Mariću i gazdi“, ustvrdio je.

 

(Global CIR)

Komentarion this Post

  1. ‘Mosta’ i Orešković. neeeee

    Reply
  2. Smiljana

    Most će ponovno ako treba koalirat sa HDZ. Pernar je pametan i to mnogima smeta jet im reče i facu.

    Reply

Komentiraj