(VIDEO) ZARADILI SU MILION FUNTI OD JEDNOG VIDEA: Pogledajte kako popularni klinci izgledaju poslije 10 godina

Svi se sjećamo urnebesnog video snimka “Čarli me je ujeo za prst” (Charlie bit my finger) koji je prije 10 godina bio jedan od najpopularnijih na YouTubeu.Čarli i Hari, Foto: Printskrin/Jutjub
Ovaj video nije bio zanimljiv samo po tome što je urnebesno smiješan, već jer je bio u isto vrijeme  zabavan, a prikupio je nevjerovatnih 850 miliona pregleda postavši najgledaniji video ovog sajta. Video snimak pokazuje dva brata kako sjede na kauču, pri čemu mlađi Čarli sjedi ispred i glocka prstiće svom starijem bratu Hariju. Igra se u jednom momentu otrgne kontroli te prstić starijeg strada, ali njihova ljubav je tokom cijelog videa neodoljiva.Dječaci su sada odrasli. Hari ima 13, a Čarli 11 godina. Njihov video je porodici donio bogatstvo od nevjerovatnih milion funti (1,1 milion eura). Njih dvojica su tokom godina gostovali na brojnim televizijama i reklamama.

Njihov tata Hauard priznao je da je isprva video iz 2007. bio samo za prijatelje i porodicu, ali kada su vidjeli koliko pregledi rastu svakog dana, odlučili su da ga zadrže na svom YouTube kanalu. Pogledajte kako čuvena braća danas izgledaju:

 

(Global CIR/Kurir/ladbible.com)

Komentiraj