(VIDEO) U INDIJSKOM SELU ROĐENO TELE ‘SA LJUDSKOM GLAVOM’: Mještani vjeruju da je u pitanju božji znak, te su lešinu stavili u sanduk, ukrasili cvijećem i sada im dolaze hodočasnici iz svih krajeva zemlje!

Tele sa ljudskom glavom nedavno je rođeno u Indiji. Životinja je preminula nedugo nakon rođenja, ali mještani vjeruju da je u pitanju božji znak, te su lešinu stavili u sanduk, ukrasili cvijećem i sada hodočasnici iz svih krajeva zemlje dolaze da se klanjaju uginulom teletu.

Slikovni rezultat za in india born cow with men head

Vlasnik krave koja se otelila kaže da je ostao u šoku kada je vidio da tele ima ljudske oči, nos i usta. Odmah je pozvao veterinare, ali za životinju nije bilo spasa. Na kraju su je postavili u stakleni sanduk. “Bog se ponovo rodio, došli smo ovdje da zatražimo njegov blagoslov”, rekao je biznismen Maheš Katurija (50) koji je došao da se pokloni ovom čudnom biću.

Leš životinje je izložen već tri dana, a plan je i da sazidaju hram ovom “božjem stvorenju”, prenosi Telegraf. Nema zvaničnog objašnjena naučnika kako se ovo dogodilo i šta je moglo da dovede do ove stravične mutacije.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj