U RS-u SE POJAVIO PRVI SRPSKI SUPERHEROJ: ‘Super-Srbko’ vi─Ĺen na nekoliko lokacija, iznena─Ĺenje i nevjerica me─Ĺu gra─Ĺanima!

Mislili ste da sperheroji postoje samo u bajkama , stripovima i filmovima? Kako stvari stoje bili ste u krivu, jer prema svjedo─Źanstvima iznena─Ĺenih i pomalo upla┼íenih gra─Ĺana Republike Srpske, me─Ĺu Srbima se pojavio prvi srpski superheroj – Super Srbko.

Kako izvje┼ítavaju lokalni mediji u Prnjavoru na┼íeg superheroja prva je spazila baba M. K. (73) dok je makadamskim seoskim putem i┼íla na sijelo svojoj dugogodi┼ínjoj prijateljici LJ. B. ┬á(69) iz susjednog sela. Po njenom svjedo─Źanstvu, ─Źovjekoliko stvorenje je velikom brzinom letjelo iznad prnjavorskih sela ┼íto je izazvalo strah me─Ĺu mje┼ítanima koji su gotovo bili zaboravili na drevne pri─Źe o vampirima i vje┼íticama.

Me─Ĺutim, da se┬áipak radi o dobrodu┼ínom superheroju potvrdio je O.R. (36) iz Trebinja, koga je Super Srbko i┼í─Źupao, ni manje ni vi┼íe, nego iz dugogodi┼ínjeg kredita u ‘┼ávicarcima’. ┬áNakon ┼íto ga je supruga istjerala iz ku─çe, sedmicu prije nego ─çe to slu┼żbeno uraditi i sama banka kod koje se zadu┼żio, vidno razo─Źaranom O.R. neidentifikovano lete─çe bi─çe u ruke baca puni iznos kredita. Pola sata prije ovog za─Źu─Ĺuju─çeg doga─Ĺaja policijskoj upravi u Fo─Źi prijavljena je plja─Źka banke, no za sada nema dokaza da su ove dvije pri─Źe povezane. To nije sprije─Źilo ljude u trebinjskom kraju da ispredu pri─Źe ┬áo neznanom junaku koji poma┼że ljude u nevolji, kradu─çi od bogatih i daju─çi siroma┼ínim.

Identitet nepoznatog ─Źovjekolikog stvorenja bio bi nam nepoznat da ┬áse u Bijeljini nije izgubio dje─Źak R.T. (5), kojeg je na svu sre─çu prvi srpski superheroj bezbjedno vratio ku─çi. Dok su letjeli iznad bijeljinskih ulica dje─Źak je zahvaljivao ‘Supermanu’, na ┼íta mu je spasilac kazao da se zove Super Srbko i da mu je misija ‘donijeti pravdu srpskom narodu’. Kazao mu je kako u BiH operiraju i dvojica njegove bra─çe, koje jo┼í uvijek nije upoznao zbog me─Ĺuentitetskih ograni─Źenja koja ka┼żu da superheroj iz jednog entiteta nikako ne smije naru┼íiti vazdu┼żni prostor superheroja iz drugog entiteta. Za nadati je se da ─çe se bra─ça ipak sresti makar u Distriktu Br─Źko budu─çi da problemu ne mare za vjerske i nacionalne razlike.

Do tada Super Srbko Vam je dostupan na njegovoj facebook stranici. Uvijek je online i ─Źeka Va┼íe poruke kako bi Vas izbavio iz problema surove svakodnevnice.

 

(Napomena: Tekst je satiri─Źnog karaktera)

(Global CIR)

Komentiraj