PERNAR O HDZ-ovoj KOALICIJI SA HNS-om: Ovo više nije prostitucija, ovo je svingeraj!

Premda su većina građana i oporba u Hrvatskoj očekivali nove izbore i raspad vladajuće koalicije, Plenkovićevom HDZ-u je u pomoć pritekao HNS. Ovakav razvoj događaja na svojoj facebook stranici prokomentirao je saborski zastupnik Živog zida, Ivan Pernar.

Ono što Plenković radi nije politička prostitucija nego svingeraj, jer više nema veza između stranaka nego idu svi sa svima. S napomenom da svingeri barem imaju neke kriterije, dok Plenković pri biranju partnera nema nikakve, bitno mu je samo da vlada što dulje. Sretan sam što moje kolege iz Živog zida u tom ne sudjeluju, napisao je Pernar

Sisački biskup Vlado Košić putem Facebooka uputio je, također,  pismo premijeru Plenkoviću u kojem mu je poručio: ‘Molim se za Vas, ali me Bog s obzirom na Vas više ne uslišuje’.  Biskup Košić iznosi ‘ozbiljne probleme’ u koje se doveo premijer Andrej Plenković zbog koalicije s HNS-om što će, smatra, dovesti do ‘kratkoročnog produljenja života ove Vlade’ dok će se dugoročno izgubiti moto kampanje: Vjerodostojnost.  ‘Ja to zovem političkom prostitucijom’, napisao je biskup Košić

Košić Plenkovića na kraju svojega pisma moli da više ne ističe kako je na čelu demokršćanske stranke jer dok ju on vodi, ona, kako piše, to više nije.

Crkva asistira HDZ-u

Međutim, Pernar nije ostao dužan ni biskupu kojeg je u otvorenom pismu pozvao da uradi nešto po pitanju promjene crkvene politike koja asistira HDZ-u.

Uvaženi biskupe, HDZ je odavno izgubio sve principe, izrazi poput časti, poštenja i obraza za njih su strani pojmovi. Domoljublje pak svakodnevno pokazuju svojom politikom koja se svodi na zaduživanje, rasprodaju i gašenje Hrvatske i njenog nacionalnog bića.

Naš narod nestaje, svakog dana nas je sve manje što i sami imate priliku posvjedočiti u Sisku odakle dolazite. Ulaskom u koaliciju s HNS-om, Plenković je pokazao da mu je imperativ vlast pod svaku cijenu, a ne život i opstanak Hrvatske.

Pa ipak moram vas podsjetiti da je upravo Crkva ta koja uporno asistira HDZ-u u dolasku na vlast pa vas molim da žurno promijeni svoju politiku i prestane podržavati one koji Hrvatsku vode u propast, a naš narod u nestanak, napisao je Pernar.

 

 

 

(Global CIR)

 

Komentiraj