(VIDEO) LOJALNI REPUBLICI: 57 Srba na maternjem jeziku položili zakletvu kao vojnici Republike Kosova

 

 

(Global CIR/Balkan plus)

Komentarion this Post

 1. Pa sta ima tudase prica albanci iz albanije prvo nisu dosli silom na kosovo nego izdajom ljudi koji su ziveli nakosovu i za debele pare prodali stracare tako daje medj nama srbima oduve tako bilo jel da nije tako nebi sada bilo muslimana sa srbskim i hrvata sa srbskim prezimenima

  Reply
  • Toliko si nepismen, da je ista izdaja što ne poznaješ našu gramatiku i pismo. Ne razlikuješ se od ovih retada gore koji su se prodali za pare! A ja i dalje imam imanje na kosovu i izgradio sam kuću u prestonici. Ti si ljubomoran. Kosovo je Srbija! Vidimo se kad ga budemo oslobađali zemljače.

   Reply
 2. Srbi u satavu bezbedonosnih snaga Kosova položili su zakletvu na očuvanju šiptarskog Kosova i njegove šiptarske vlasti. Ej, moja Srbijo i svi vi koji je vodite u propast, da li ste svesni svih posledica ovakvog čina. To je više nego zvanično priznavanje samostalnosti Kosova. To ste bar mogli da sprečite vi iz Beograda, ali ne, vas K i M više ne interesuju, za vas je to izgubljena bitka. Neka vas stigne kosovska kletva sve od reda, jer ste to i zaslužili.

  Reply
 3. koji srbi to je srpska izdajnicka gamad da sluze siptarima prokleto im seme i koleno da zivi srbija sa bratskom rusijom sa poz obilic.

  Reply

Komentiraj