NAJVEĆA PLJAČKA U POVIJESTI HRVATSKE! Pernar o porezu na nekretnine: Pripremaju harač koji će biti posljednji čavao u lijesu budućnosti ove države i ovog naroda

Na današnji dan za točno 5 mjeseci počet će najveća organizirana pljačka u povijesti hrvatskog naroda. I neće je izvesti nitko izvana. Bar ne direktno. Izvest će je naše “cvijeće”, napisao je saborski zastupnik Živg Zida Ivan Pernar na svojoj fb. stranici.

Porez na nekretnine imat će nesagledive posljedice. Jednim birokratskim potezom izvlastit će vas od svega što ste stekli vi, vaši roditelji, djedovi ili pradjedovi. Sve će vam to nezasitne pijavice uzeti ako ne budete redovno plaćali najamninu. Najamninu za ono što je VAŠE. I što ste već višestruko isplatili sa stotinu poreza i nameta.

Nevjerojatno mi je da mnogima i dalje nisu jasni razmjeri onoga što se sprema?

Jeste li svjesni da ćete morati raditi da bi plaćali najamninu za STAN KOJI JE VAŠE VLASNIŠTVO? Jeste li svjesni da će vam UZETI DJEDOVINU ako upadnete u krizu i ne budete mogli plaćati cifre koje će oni sami odrediti? Kad im bude malo, a bit će – cifre će narasti. I opet. I opet. I opet dok god ne puknete.

Politička opcija koja je danas na vlasti žestoko se protivila porezu na nekretnine dok je bila u opoziciji i tumačila kako je taj porez ČIN VELEIZDAJE. U predizbornoj kampanji su obećavali da će baš oni taj porez spriječiti.

Danas kurvanjski šute, ne pada im na pamet objasniti zašto su prevarili svoje birače i ignorirajući glas naroda u tišini pripremaju harač koji će biti posljednji čavao u lijes budućnosti ove države i ovog naroda, zaključuje Pernar.

(Global CIR)

Komentarion this Post

 1. Ilija Čavar

  Samo REVOLUCIJA može promjeniti situaciju na bolje, naravno u korist naroda.

  Reply
  • Nema revolucije i nema nade dok taj isti jasno narod ne prozove glavnog neprijatelja Hrvatske i hrvatskog naroda.a to je katolička Crkva koja je cijelu hrvatsku oduvijek prodavala i poklanjala njima dražim narodima i državama: Mađarima, Talijanima i Austrijancima. U periodima kad je hrvatski narod nešto uspjevao izboriti za sebe to je uvijek bilo jasno. I kad su se Dalmatinci borili protiv talijana a crkva bila (kao i uvijek) na strani Italije, i kad su se HSS ovci borili za sebe, opet je bilo jasno da je crkva neprijatelj. I danas kad se Hrvatska i hrvatstvo poistovjećuje s privatnim interesima Katoličke Crkve, Katolička Crkva kontinuirano radi protiv interesa Hrvatske i naroda. Dok to ne postane jasno, zaboravi na revoluciju.

   Reply
   • michael

    Tako je. Potpunp se slažem sa vama. Sugava katolcka crkva je kriva za sve!!!!!

    Reply
 2. nema više kaj oplačkat sve je sirotinja sredine više nema

  Reply
 3. Daj molim vas izbacite tu zatucanu slavoniju iz hrvatske i te HDZ birace koji ja neznam jos uvijek postoje…ide mi na kurac ovaj zatucani sistem gdje su svi neki branitelji nitko nece da radi drzava krade a oni opet biraju…ja vam kazem samo neka mi netko proba uzeti ono sto je moje prvo kupujem pusku…

  Reply

Komentiraj