KRIZA SREDNJIH GODINA? Edija Rame nema na fotografiji sa Penceom zbog bijelih patika?

Albanski premijer Edi Rama, koji je učestvovao na Samitu Američko-jadranske povelje u Podgorici, ne nalazi se na tzv. porodičnoj fotografiji sa potpredsjednikom SAD Mikeom Penceom, a njegov nekadašnji kolega Salji Beriša tvrdi da je to zbog toga što je Rama bio u bijelim patikama.

Posjeta Pencea Balkanu, javljaju albanski mediji, nesumnjivo je jedan od najvažnijih događaja u posljednje vrijeme. Napominje se da je Pence na Samitu naglasio ulogu Crne Gore i koristi koje će Podgorica imati od ulaska u NATO. Mediji, međutim, napominju da Pence nijednom rječju nije spomenuo ulogu Albanije u regionu.

I ne samo to. Ono što je još upadljivije je činjenica da je Rame nema na službenoj fotografiji balkanskih lidera sa Penceom“, rekao je Beriša.

Beriša je na društvenim mrežama napisao da je razlog Raminog izostanka sa „porodične fotografije“ (Family Photo) to što je nosio bijele patike.

Bijele ‘adidaske’ u prvom redu/Foto: Agencije

Kako prenose albanski mediji, premijer Albanije se ovim povodom još nije oglašavao. Inače, Ramino pojavljivanje u patikama i cijeli njegov neuobičajni stajling je postao uobičajen u posljednje vrijeme.

Edi Rama se, naime, nedavno na večeri kod šefice evropske diplomatije Federike Mogherini pojavio neuobičajeno obučen u trenerku, a potom je na samit lidera zapadnobalkanske šestorke u Trstu došao takođe u bijelim „adidas“ patikama.

Edi Rama u trenerci/Foto: Agencije

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj