DVA MODELA: Samsung prikazao savitljivi Galaxy X

Samsung je svojim partnerima omogućio uvid u izgled i osobine budućeg Galaxy X pametnog telefona, koji je, navodno, skoro završen.

O savitljivim telefonima, odnosno o smartfonima sa savitljivim ekranima dosta se pisalo tokom prošle godine. Na jednom takvom modelu radi i Samsung (Galaxy X), koji je prema nekim izvorima svoj model pokazao zainteresovanim partnerima iza zatvorenih vrata, tokom CES 2018 sajma u Las Vegasu.

Izvor navodi da je Samsung skoro potpuno završio rad na hardveru telefona. Prikazani Galaxy X imao je veliki ekran, dijagonale 7,3-inča. Prikazivanje video zapisa na tolikom ekranu bi trebalo bi da omogući bolje korisničko iskustvo u odnosu na postojeća rješenja.

Navodi se i da je Samsung na CES donio dva različita modela: jedan kod koga se ekran savija prema unutra te drugi kod koga se ekran savija sa bočne strane, prenosi Bug.

Pretpostavlja se da će se Samsung, u konačnom, odlučiti samo za jedan model, i to onaj kod koga se ekran savija prema unutra. Što se početka proizvodnje tiče, izvor navodi da ona neće početi prije novembra 2018. godine.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj