MISLIM DA NIJE NIŠTA OPASNO! Vučić: Uhapšena grupa Amerikanaca

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je dobio “nekakve informacije” o hapšenju grupe Amerikanaca danas u Srbiji, ali je dodao da ne misli da je u pitanju bilo šta opasno.

Vučić: Uhapšena grupa Amerikanaca

“Tek večeras ćemo imati sastanak sa ljudima koji su detaljnije upućeni u sve što se dešavalo”, rekao je Vučić večeras nakon sastanka sa američkim senatorom Ronom Johnsonom.

On je novinarima nakon sastanka rekao da je nedavno bio jedan ozbiljniji slučaj, aludirajući na hapšenje američkog obavještajca Daniela Corbetta, koji je uhapšen u Beogradu, ali za ovo danas ne misli da je tog nivoa.

“Bilo je tu i drugih državljana raznih zemalja. Ne mislim da je to direktno povezano sa ne znam čime, ali neću da govorim ništa dok ne dobijem izvještaje službe bezbjednosti Srbije”, rekao je Vučić.

U Beogradu je prije nekoliko dana uhapšen američki državljanin Daniel Corbett, bivši američki marinac, pripadnik elitne jedinice “Foke” kod kojeg je krajem januara u “štek stanu” pronađen pištolj “CZ-99” sa izbrisanim brojem.

 

(Global CIR/Agencije)

1 Komentaron this Post

  1. Taking the oveeivrw, this post hits the spot

    Reply

Komentiraj