ZET IM JE RIGOROZAN PO PITANJU MIGRANATA, ALI… Roditelji Melanije Trump dobili zelenu kartu za stalni boravak u SAD

“Mogu potvrditi da su roditelji gospođe Melanije dobili dozvolu za legalni boravak u SAD”, kazao je odvjetnik Amalije i Viktora Knavsa ne želeći javno otkriti detalje kada su i pod kojom okolnostima dobili zelenu kartu.

Roditelji Melanije Trump, supruge američkog predsjednika Donalda Trumpa, dobili su zelenu kartu koja im omogućava stalni boravak i mogućnost zaposlenja u SAD.

Washington Post piše da je Michael Wildes, odvjetnik Amalije i Viktora Knavsa, Melanijinih roditelja, potvrdio kako su njegovi klijenti nedavno dobili zelenu kartu, ali nije otkrio detalje kada se to dogodilo i na koji način.

“Mogu potvrditi da su roditelji gospođe Melanije dobili dozvolu za legalni boravak u SAD”, kazao je odvjetnik Wildes inzistirajući na tome da se poštuju njihova osobna prava i ne iznose detalji budući da nisu dio američke administracije.

Dok Slovenci Amalija i Viktor Knavs čekaju zakazivanje roka za ceremoniju prisege povodom dobivanja zelene karte, američki mediji ovom slučaju pridaju dosta pozornosti s obzirom na činjenicu da je njihov zet zagovornik vrlo stroge i rigorozne politike prema imigrantima.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj