NARKO DILERI U MANTIJI! U Srbiji uhapšen još jedan svećenik zbog droge

Poslije sveštenika Milana Jordovića iz Požege, koji je sa vjeroučiteljem transvestitom prije manje od mjesec dana pao sa 27 kilograma skanka, danas je uhapšen i pop iz Kruševca koji je dilovao travu i amfetamine!

Uhapšen još jedan sveštenik zbog droge

Policajci iz Vrnjačke Banje sinoć su oko 20 sati kod Stefana Mitrović, sveštenika iz Kruševca (parohija Velika Drenova, Stragari), pronašli 52 grama kanabisa i 55 grama amfetamina. Kako prenosi Informer, droga koja je pronađena kod sveštenika bila je namjenjena za prodaju licima u Vrnjačkoj Banji.

Svešteniku Stefanu Mitroviću određena je mjera zadržavanja do 48 sati, nakon čega će u zakonskom roku biti priveden kod nadleznog tužioca u Kraljevu.

Da podsjetimo, krajem februara policija je uhapsila sveštenika Milana Jordovića iu Požege i bivšeg vjeroučitelja Zorana Marinkovića, kad je u posebnim šupljinama u “pasatu” pronađeno 27 kilograma skanka.

Milan nije nosio svešteničku odoru, a Zoran je bio obučen kao žena, pa je tražio da ga pretrese žena – policajac. Ubrzo su policajci ostali u šoku kad su shvatili ko su zapravo Milan i Zoran.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj