PRUŽITI MOGUĆNOST MLAĐIMA DA ČUJU EKV UŽIVO: Nekadašnji članovi originalne postave Ekatarine Velike s bandom Krug stižu u Split

Nekadašnji članovi originalne postave Ekatarine Velike s bandom Krug stižu u Grad Split.

Slikovni rezultat za Nekadašnji članovi originalne postave Ekatarine Velike s bandom Krug stižu u Split

Klub Zenta vratiti će nas 14. travnja u vrijeme novovalne scene i ispričati nam priču o jednom od najvećih rock bandova na ovim prostorima.

Ekatarina Velika ostavila je snažan trag na rock sceni i mnogim bendovima i autorima služila kao uzor u stvaralaštvu. Svojim autentičnim zvukom osvojili su srca cijele regije, a njihove pjesme su popularne i danas.

Bend Krug osnovan je 2006. godine kao fuzija glazbenika, članova originalne postave Ekatarine Velike (Marko Milivojević – bubnjevi, Dragiša Uskoković Ćima – bas gitara, Tanja Jovićević – vokal/prateći vokal) s grupom vrhunskih glazbenika iz Beograda.

Motiv im je očuvanje sjećanja na VD-a, Milana, Megi i Bojana i da, iako svjesni njihove potpune nezamjenjivosti, pruže mogućnost mlađim naraštajima koji nisu mogli čuti EKV uživo, da dio tog duha osjete na koncertu.

Grupa Krug Ekv predvođena Markom Milivojevićem i Dragišom Uskokovićem Ćimom, bubnjarom i basistom koji su svirali na posljednja dva albuma EKV-a odsvirali su nekoliko stotina koncerata zajedno sa Milanom i Margitom. Danas širom regije sa svojim kolegama Nemanja Dašić (vokal, gitara) i Dejan Tomović – Tomke (klavijature) pune koncertne prostore.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj