TRAGEDIJA U OBITELJI BIVŠEG PREDSJEDNIKA SRBIJE: Zet Borisa Tadića počinio samoubistvo

Zet Borisa Tadića iz zasad neutvrđenih razloga parkirao se u središtu Beograda kod Kule Nebojša i oduzeo si život pucnjem u glavu.

Miodrag R. (65), zet bivšeg predsjednika Srbije, lidera SDS Borisa Tadića, počinio je samoubojstvo u središtu Beograda. Njegovo beživotno tijelo pronađeno je u ponedjeljak oko 13 sati kod Kule Nebojša u parkiranom automobilu Fiat 500.

 Inforemer neslužbeno doznaje da je Miodrag pucao sebi u sljepoočnicu iz pištolja koji je bio u njegovom vlasništvu. Ekipa Hitne pomoći po dolasku na mjesto događaja mogla je samo utvrditi smrt.

Miodrag R. je, tvrde upućeni, navodno u posljednje vrijeme imao zdravstvenih problema pa se pretpostavlja da se na samoubojstvo odlučio zbog bolesti. No, s druge strane neki ne isključuju da se razlozi nalaze u poslu budući da je imao i poslovnih problema.

“Niko ne zna zašto je odlučio oduzeti si život. Njegova odluka šokirala je sve koji su ga poznavali, a obitelji je jako teško pala”, kazao je izvor blizak obitelji Tadić.

Miodrag R. bio je oženjen Vjerom, jedinom i starijom sestrom bivšeg predsednika Borisa Tadića. Vjera je psiholog po struci, i bivši je član Općinskog vijeća centralne beogradske općine Stari grad gdje je bila zadužena za prosvetu i brigu o mladima.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj