VIDEO: Izazvala saobraćajnu nesreću kako bi djeci dokazala da Bog postoji i da će ih zaštititi

Amerikanka Bakari Varen iz države Džordžija uhapšena jer je namjerno slupala svoj automoibil to jeste, izazvala saobraćajnu nesreću da bi dokazala svojoj djeci da Bog postoji i da je stvaran, te da će ih prilikom udesa on zaštititi. Srećom po majku i njeno dvoje djece, prošli su bez povreda.

Slupala automobil da bi deci dokazala da bog postoji

Varenova je sa svojim terenskim vozilom u punoj brzini udarila u betonski stub, a prie same nesreće rekla je svojoj djeci da će namjerno udariti u stub da bi im dokazala da Bog postoji i da će ih sačuvati u saobraćajnoj nesreći ako budu imali vjere u boga

Nesreću su zabilježile i sigurnosne kamere koje su snimile Varenovu kako vozi automobil sjeverno od Industrijskog bulevara u Gvinet okrugu u Džordžiji, prije nego što je svjesno skrenula u suprotne trake. Da bi nakon toga i skrenula sa ceste te na kraju udarila u betonski stub, koji je izazvao ogromnu materijalnu štetu na njihovom automobilu.

Njeno dvoje djece starosti od 5 i 7 godina su bili na zadnjem sjedištu u sjedalicama za djecu, i prošla su bez ikakvih povreda.

Nakon što je policija izašla na mjesto nezgode, Varenova je priznala šta se dogodilo i da je namjerno slupala automobil da bi djeci dokazala da je Bog stvaran te da će ih sačuvati u nesreći

Bizarnu odluku Varenove su potvrdila njena djeca, koja su opisala trenutke koji su prethodili nesreći.

“Ona je skrenula u suprotnu traku, zatvorila je oči i govorila: ‘la bla, ja volim Boga’ a nakon toga smo se sudarili”, reklo je njeno dijete koje je bilo u automobilu.

Ipak, Varenova je uhapšena na licu mjesta i suočiće se s optužbama za ugrožavanje bezbjednosti djece. Kaucija za njeno oslobađanje je 22.000 dolara, a do okončanja procesa njena djeca će biti kod bake i djeda.

“Moglo je biti i gore. Jedina sreća u ovom bizarnom slučaju je činjenica da nije bilo velike saobraćajne gužve, inače u suprotnom mogla je da udari u drugi automobil i dovede u opasnost i druge učesnike u saobraćaju“, rekao je načelnik policije u Džordžiji Erik Butanski.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj