PUCNJAVA U CENTRU BEOGRADA: Nakon obračuna ubijen 37-godišnjak koji je navodno Bentleyem presreo kolonu srpskog predsjednika Vučića

Prema neslužbenim informacijama, radi se o Luki Raduloviću, inače zaštitaru u beogradskim klubovima, javnosti od prije poznatom po slučaju ‘Bentley’, kad je s još dvojicom muškaraca prošle godine uhićen zbog presijecanja kolone predsjednika Srbije. Iz pritvora su pušteni nakon 20 dana, a kasnije je podignuta i optužnica.

Noćas je u pucnjavi u središtu Beograda ubijen 37-godišnji muškarac. Pucnjava se dogodila nešto iza 1 sat noćas u Crnogorskoj ulici, a 37-godišnji muškarac prebačen je u bolnicu s teškim ozljedama. Hitna pomoć ga je pokušala reanimirati, no preminuo je u bolnici. Prema neslužbenim informacijama koje prenosi B92, radi se o Luki Raduloviću, inače zaštitaru u beogradskim klubovima, javnosti od prije poznatom po slučaju ‘Bentley’, kad je s još dvojicom muškaraca prošle godine uhićen zbog presijecanja kolone predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Iz pritvora su pušteni nakon 20 dana, a kasnije je podignuta i optužnica.

Još se ne zna zbog čega je došlo do pucnjave. Poznato je tek da je ona uslijedila nakon žestoke rasprave, a neki beogradski mediji nagađaju da se sve dogodilo zbog prodaje narkotika. Napadač je pobjegao automobilom, a pretpostavlja se i da je imao nekoliko pomagača. Blic piše da je Radulović bio poznat po prodaji narkotika te da je upucan u jednoj beogradskoj kavani, iz koje je prije pucnjave objavljivao fotografije na svom Facebook profilu.

(Global CIR/Agencije)

 

Komentiraj