ŠTA SE DEŠAVA U HRVATSKOJ? U sedam dana nestalo 14 mladih: Najmlađi ima samo deset godina

Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom informacijom koja bi mogla biti korisna za njihov pronalazak, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr

U proteklih tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo čak 14 mladih osoba, od čega je čak 13-ero njih maloljetno, objavljeno je na stranici nestali.hr.

Marko Harča (10)
Udaljio se s adrese u Zagrebu 16. svibnja, a nestanak se vodi u PU zagrebačkoj. Druge informacije o dječaku nisu poznate.

Sven Trohar Halilović (11)
Visok je 150 cm, ima plavu kosu i plave oči. Nestao je udaljivši se s adrese u Zagrebu 16. svibnja, a nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

Laura Osmanović (13)

Visoka je 160 cm, ima kestenjastu ravnu kosu i kestenjaste oči. Okruglog je lica i srednje tjelesne građe. Nestala je 16. svibnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu, a u trenutku nestanka bila je odjevena u majicu kratkih rukava.

Krešo Kalnjoš (14)

Nestao je 14. svibnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu. Nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

Mateo Bogdan (15)
Od informacija je jedino poznato da se udaljio iz mjesta boravišta u Ivancu u nepoznatom smjeru. Nestanak se vodi u PU varaždinskoj.

Goldie Margarith Anzulović (17)

Od informacija je jedino poznato da je djevojka nestala 13. svibnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu, a nestanak je prijavljen u PU zagrebačkoj.

Gloria Magdalena Anzulović (16)

Djevojka je nestala s adrese u Zagrebu 13. svibnja, a nestanak je prijavljen u PU zagrebačkoj.

Ines Blažic (16)

Djevojka je nestala 17. svibnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu. Nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

Đulijana Etemi (15)

Visoka je 165 cm, ima ravnu kosu i kestenjaste oči. Ovalnog je lica i ima nos srednje veličine te je srednje tjelesne građe. Djevojka je nestala 17. svibnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu.

Šakira Zahirović (15)

Visoka je 160 cm, ima crnu kosu i smeđe oči te je jače tjelesne građe. Nestala je 16. svibnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu.

Ramajana Azra Abaz (16)
Visoka je 160 cm, ima crnu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. Udaljila se s adrese u Zagrebu 18. svibnja, a u trenutku nestanka bila je odjevena u traperice, crnu majicu i tenisice.

Vlatka Mijoković (16)

Djevojka je visoka 175 cm, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči te ovalno lice, a nos i uši srednje veličine. Srednje je tjelesne razvijenosti, a od osobitih značajki ima tetovažu na desnoj podlaktici, znak beskonačnosti i natpis ‘LOVE LIFE’. Nestala je 14. svibnja, udaljivši se iz obiteljske kuće u Budančevici. U trenutku nestanka bila je odjevena u crne tajice i bijelu majicu – oboje s natpisom ‘Guess’ te bijele Convers tenisice, a sa sobom je imala i crni kožni ruksak sa zakovicama.

Alen Ivkovčić (17)

Visok je 170 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči te je četvrtastog lica. Srednje je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bio je odjeven u jaknu, traperice i tenisice. Nestao je 14. svibnja, udaljivši se s adrese u Zagrebu.

Milena Velić (19)

Udaljila se s adrese stanovanja u mjestu Orle. 16. svibnja. Ntk se vodi u PU zagrebačkoj.

Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom informacijom koja bi mogla biti korisna za njihov pronalazak, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

 

 

(Global CIR/RTL.hr)

Komentiraj