PODJELE U SDP-u ZBOG BEĆIROVIĆEVE KANDIDATURE! Damir Krčum: Izabrali ste bošnjačkog Milorada Dodika za svog “predsjedničkog” kandidata, rušite državu radi fotelje!

Iako su u SDP-u danas, a i ranije, naglašavali kako se radi o svojevrsnom prazniku demokratije gdje se u potpunosti za odluku pitalo cjelokupno članstvo, te da je Bećirović apsolutno najbolji kandidat, sa takvim se viđenjem stvari ne slažu svi u stranci.

Više SDP-ovaca je negodovalo zbog toga na društvenim mrežama, a jedan od njih je i Damir Krčum, kandidat za Federalni parlament na Općim izborima 2014. godine.

Njegove stavove i zapažanja u vezi sa stranačkim referendumom, prenosimo u cjelosti.

– SDP-ovo članstvo je izabralo bošnjačkog Milorada Dodika za svog “predsjedničkog” kandidata. Ovim sramotnim potezom su tzv. ljevičari zadali snažan udarac opstojnosti Bosne i Hercegovine. Tako je SDP, kao nasljednjik “one partije” još jednom izdao državu… tada Jugoslaviju, a danas Bosnu i Hercegovinu. Neka je sramota svakog čovjeka koji je dao glas ovom populisti i šovinisti, a pozivam svakog poštenog čovjeka u ovoj zemlji da ne podrži Denisa Bećirovića u njegovoj rušilačkoj namjeri da zarad vlastite fotelje rasklima posljednje nosive zidove našeg, odavno urušenog, solitera – napisao je Krčum na svom Facebook profilu, gdje su takav stav podržali i još neki članovi te stranke.

(Global CIR /Agencije)

1 Komentaron this Post

  1. Bećirovića se svi rješavaju unutar SDP-a na vrlo jeftin način.

    Reply

Komentiraj