I LONDON IMA SVOG FAVORITA: Bećirović dobio podršku od humanitarne organizacije iz Velike Britanije

Denis Bećirović dobio je podršku iz Velike Britanije. Njega je podržala humanitarna organizacija Bosnia Appeal sa sjedištem u Birminghamu.

Ova organizacija, koja okuplja bosanskohercegovačke građane, poznata je po svom humanitarnom radu u cijelom svijetu.

” Potrebni su nam političari koji okupljaju zdrave snage iz svih naroda, a ne ljudi koji nas dijele i svađaju da bi lakše vladali.

Mi želimo članove Predsjedništva BiH koji će svojim djelom učiniti da naša domovina bude dovoljno jaka da pomogne svakom ugroženom građaninu Bosne i Hercegovine kako bismo mi, koji se bavimo humanitarnim radom i prikupljamo pomoć po svijetu, imali što manje posla”, stoji između ostalog u pismu podrške koje potpisuje predsjednik Namik Alimajstorović.

Podsjećamo, rad mnogih humanitarnih organizacija posebno se kontroliše tokom izborne godine zbog bojazni da bi se preko njih, pod firmom humanitarne pomoći, u kampanju pojedinih stranaka mogao upumpati ilegalni novac i tako direktno učestvovati u kupovanju ‘izborne volje građana’.

 

(Global CIR/Agencije)

Komentarion this Post

  1. Masonerija je odlucila Bećirović ,HDZ 90, Dodik dovesti ih na drzavnom nivou da se destabilizuje put prema EU. A ovo Dodik što laprda da ga Britanci ruše je maska. Svakako je Britansko Izraelski igrač.

    Reply
  2. Almir

    Sve je providno, ne znam sta misle vise ti idioti, da niko nista ne vidi.. Sigurno im nece uspjeti

    Reply

Komentiraj