BANDIĆ OTVORIO DUŠU! Novinari ga pitali na čiji račun je bio na svadbi posinka Lepe Brene, iskreno je odgovorio: ‘Na vaš!’

Jučer je gradonačelnik Zagreba bio u Beogradu. Tamo se sastao s poglavarom Srpske pravoslavne crkve, patrijarhom Irinejom i beogradskim nadbiskupom Stanislavom Hočevarom, a zatim i gradonačelnikom Zoranom Radojičićem.

Nakon protokolarnih susreta s duhovnim te gradskim čelnicima, zagrebački gradonačelnik iamo je i ležerniju, izvanprotokolarnu obavezu. Prisustvovao je, naime, na vjenčanju sina bivšeg tenisača Slobodana Živojinovića odnosno posinka pjevačice Lepe Brene. To je otkrio beogradskim novinarima.

“Pa nisam ja tak fin kak izgledam”

“Jedna mala tajna, idem na svadbu sinu mog prijatelja Bobe Živojinovića. Dođem ja u Beograd češće, imam ja par prijateljica, iznenadili bi se vi, pa nisam ja tak fin kak izgledam”, rekao im je zagrebački gradonačelnik,

Danas je, pak, gradonačelnik Zagreba bio u Brezovici kod Siska na svečanosti povodom Dana antifašističke borbe. N1 piše da je održao govor tijekom kojeg je bio izviždan. Kasnije su ga novinari upitali na čiji je trošak išao u Beograd na svadbu. Kratko je odgovorio: “Na vaš!”

 

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj