POSEBNA KOLEKCIJA: Damir Doma ozvaničio saradnju sa francuskim modnim brandom “Rossignol”

Poznati francuski modni brand “Rossignol” /Slavuj/ iz Grenoblea i njegov glavni direktor Alessandro Locatelli, koji su postigli značajnu prođu na čuvenoj smotri “Pitti Uomo” održanoj od 12. do 15. lipnja, upravo su objavili buduću suradnju sa čuvenim modnim mestrom Damirom Doma, porijeklom iz Virovitice.

Partnerstvo će se ostvariti posebnom kolekcijom koja će uskladiti sportwear, urbani duh i funkcionalnost planirane za proljetno-ljetnji period 2019 godine. Doma koji je glavno sjedište osobnog labela preselio 2015. godine iz Pariza u Milano, relizirat će žensko-mušku kolekciju prêt-à-porter pod nazivom “Urban Mobility”.

Piše: Džana Mujadžić

Linija će biti predstavljena početkom sljedeće godine, a posjedovat će prepoznatljive “Rossignolove” kodove sa sportsko-planinskim referencama i urbanim detaljima. Sastojat će se od 60 odijevnih predmeta – outdoor nadahnutih “atletsurom” s velikim aktualnim trendom i brojnim odlikama streetweara.

Cjelokupna kolekcija bit će napravljena od novih, tehnickih materija koji garantiraju ugodnost i performans. Bit će sastavljena od donjeg i sportskog rublja protiv vjetra, majica, sweatshirtova sa kapuljačama i kratkih hlača.

Svi modeli će biti dostupni u višebrandovskim prodajnim punktovima marke “Rossignol”, mnoštvu prodavaonica ovog galskog labela i online na site-u www.rossignol.com.

 

 

(Global CIR/Džana Mujadžić)

Komentiraj