TRAMP O SVOJIM POLITIČKIM OPONENTIMA I AMERIČKIM MEDIJIMA: Da mi Putin preda i samu Moskvu, bilo bi im malo, tražili bi i Sankt Peterburg

Predsjednik SAD Donald Tramp je izjavio da sa nestrpljenjem čeka sastanak sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom, iako je svjestan da kakav god da bude rezultat on neće zadovoljiti njegove protivnike.

“Krećem za Helsinki, Finsku, očekujem sa nestrpljenjem sastanak sa predsjednikom Putinom sutra. Nažalost, šta god da uradim na samitu, čak i da mi predaju veliki grad Moskvu kao zamjenu za sve grijehe i zlo koje je Rusija napravila tokom mnogo godina, u povratku ću biti dočekan sa kritikom da je to nedovoljno i da je trebalo da dobijem još i Sankt Peterburg“, napisao je Tramp na Tviteru.

On je dodao da je značajni dio američkih medija neprijatelj naroda.

Tramp Putinu: Svaka čast na organizaciji prvenstva

Američki predsjednik Donald Tramp čestitao je ruskom kolegi Vladimiru Putinu na organizaciji „jednog od najboljih Svjetskih prvenstava u fudbalu“.

“Čestitam predsjedniku Putinu i Rusiji na organizaciji zaista odličnog Svjetskog prvenstva — jednog od najboljih“, napisao je Tramp na tviteru.

On je čestitao i Francuskoj osvajanje titule prvaka svijeta.

Francuska je pobijedila Hrvatsku na stadionu Lužnjiki sa 4:2.

(Global CIR/Agencije)

Komentiraj