VIDEO: Traileri koji su obilježili Comic-Con 2018.

Najveći svjetski festival pop kulture Comic-Con održan je od 19. do 22. jula u San Diegu, a i ove godine okupio je mnoštvo ljubitelja stripa, grafičkih novela, SF-a, filmova i TV serija.

Konvenciju u južnoj Kaliforniji svake godine posjeti oko 130.000 fanova, odjevenih u različite kostime svojih omiljenih likova, a koji tijekom četiri dana, između ostalog, mogu pogledati filmske i TV najave, družiti i slikati se s glavnim zvijezdama, režiserima, crtačima, umjetnicima…

Velike holivudske kuće ne propuštaju ovu priliku da predstave svoj dosadašnji rad i najave nove projekte, te tako zagolicaju maštu onih koji su u potrazi za najsočnijim detaljima iz filmske industrije.

Ipak, ovogodišnje izdanje festivala obilježio je izostanak tri velike franšize koje su dominirale prethodnih godina – Marvel, Star Wars i Game of Thrones. Ovakvu situaciju iskoristio je DC, čije su najave za filmove Aquaman i Shazam, očekivano, izazvale najviše pažnje.

Iz studija Warner Bros. stigle su najave za Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, u kojoj se prvi put pojavljuje lik iz Harry Potter franšize – Nicholas Flamel,  a dobili smo i uvid u sljedeće ostvarenje iz Godzilla serijala.

Tradicionalni Comic-Con vikend obilježili su i traileri za film Glass, koji potpisuje režiser M. Night Shyamalan, nove sezone serija Doctor Who i The Walking Dead, te Homecoming, u kojoj glavnu ulogu ostvaruje Julia Roberts.

Donosimo najzanimljivije trailere s ovogodišnjeg Comic-Cona.

Filmovi

Aquaman

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Glass

Godzilla: King of the Monsters

Shazam!

Serije

Arrow

Better Call Saul

Black Lightning

Doctor Who

The Walking Dead

The Purge

Roswell

Star Trek: Discovery

Supergirl

The Flash

Homecoming

(Global CIR/FTV/Agencije)

Komentiraj